Gaia Naturelle proteinska pločica sa kolagenom brownie 50

Gaia Naturelle proteinska pločica sa kolagenom brownie 50

Proizvođač: Gaia Naturelle

€ 3,04

Ovo nije klasična proteinska pločica. Sadrži 37% bjelančevina, od toga 8 g kolagena. Energetska, zasitna i prikladna u svakom trenutku. Zbog sadržaja kolagena i magnezija će posebno odgovarati za vrijeme povećane tjelesne aktivnosti. Proteinske pločice nisu namijenjene samo za aktivne sportaše koji trebaju veće količine kvalitetnih bjelančevina. Odličan su izbor za trenutke kada nemate vremena za uobičajen obrok. 

Dostupna dva okusa, BROWNIE i KOKOS.

Proteinska pločica s kolagenom sadrži i vitamine, koji će vam dati energiju i djelovati na bolje psiho-fizičko stanje duha i tijela.

 

  1. Kolagen - 8000 mg - u kombinaciji s vitaminom C, sat vremena pred treningom, utječe na sintezu kolagena. Kolagen ima pozitivan utjecaj na regeneraciju te može djelovati na prevenciju ozljeda i bržeg oporavka u slučaju ozljede.
  2. Magnezij sudjeluje u više od 300 enzimskih reakcija koje su uključene u sintezu bjelančevina, dijeljenje stanica, djelovanje mišića, živčanih stanica i srca, te regulira glukozu u krvi i krvni tlak. Potreban je za metabolizam energije. Sudjeluje kod održavanja zdravih kostiju i zubi, djelovanju živčanog sustava, normalnog psihološkog djelovanja, elektrolitske ravnoteže, a ujedno je izuzetno važan za normalnu tvorbu DNK i RNK.
  3. Vitamin A ima važnu ulogu za normalnu rast, djelovanje imunološkog sustava, vida, metabolizma željeza, izgradnju i djelovanje kože i sluznica. U tijelu može djelovati kao antioksidant i na taj način štiti tijelo od oksidativnog stresa
  4. Vitamin B1 ima ulogo u metabolizmu makronutrienta i djelovanju živčanog sustava.
  5. Vitamin B2 ima ulogo u razgradnji hranjivih tvari, pravilnom djelovanju živčanog sustava, održava zdravu sluznicu i kožu. Ima važnu ulogo kod smanjenja umora i iscrpljenosti, a istovremeno štiti tijelo od oksidativnog stresa.
  6. Vitamin B6 doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti te rasti i regeneraciji
  7. Vitamin C ima antioksidativnu ulogu i sudjeluje u brojnim biološkim procesima. U tijelu potiče sintezu vlastitog kolagena koji je nužno potreban za normalno djelovanje žila, kosti, hrskavica, desni, kože i zubi.
  8. Vitamin D3 djeluje na normalnu mineralizaciju kostiju i kod normalnog djelovanja imunološkog sustava. Dostatna razina vitamina D je zajamčena s dostatnim unosom kalcija.

Proteinska pločica sadrži više od 10 g poliola na 100 g proizvoda, zato bi prekomjerno konzumiranje moglo imati laksativne učinke. Pločica nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu.

Može sadržavati tragove kikirikija, glutena i soje.

Šifra artikla: 0100009252 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 kg

Jedinična cijena: € 60,80 / kg


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.