La Roche-Posay Retinol B3 serum 30ml

La Roche-Posay Retinol B3 serum 30ml

Proizvođač: La Roche-Posay

€ 43,31

La Roche-Posay Retinol B3 Serum savršen je serum protiv starenja za osjetljivu kožu. Glavnu ulogu ima retinol, ali sadrži i glicerin i vitamin B3, kombinaciju sastojaka, koji sprečavaju znakove starenja, a da ne nadražuje kožu.

Retinol potiče obnavljanje stanica i povećava proizvodnju kolagena, dok glicerin i vitamin B3 hidratiziraju, jačaju i umiruju kožu. Zajedno poboljšavaju i obnavljaju ten te jačaju kožnu barijeru, pomažu smanjiti sitne linije i bore te ujednačavaju teksturu i tonus kože.

PREDNOSTI PROIZVODA:

  • za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu,
  • hidratizira, jača i umiruje kožu,
  • jača i obnavlja ten,
  • smanjuje bore i poboljšava čvrstoću,
  • daje koži svjetliji i glađi izgled,
  • nekomedogen je i dermatološki ispitan,
  • formulirano bez parabena i sulfata.

KLJUČNI SASTOJCI:

  • 10 % glicerina - privlači vodu i veže je za kožu, održavajući je hidratiziranom i zaštićenom, štiti od iritacije i pomaže u obnavljanju kožne barijere,
  • 2 % niacinamida, poznat i kao vitamin B3, povećava sintezu ceramida i ima protuupalna svojstva. To dovodi do bolje hidratacije kože i zdravije kožne barijere, što pomaže smanjiti svrbež i nelagodu te umiruje kožu,
  • 0,3 % retinol (0,1 % čisti retinol i 0,2 % retinola s postupnim oslobađanjem) - djeluje na svim razinama epiderme, a istovremeno pruža optimalnu toleranciju za osjetljivu kožu. Potiče obnavljanje stanica, daje koži blistav i ujedno glađi izgled. Također povećava prirodnu proizvodnju kolagena na koži, što značajno smanjuje sitne linije i bore.

UPOTREBA

Nanesite tri kapi navečer na prethodno čistu i suhu kožu. Ako vam je neugodno pri prvom nanošenju, upotrebljavajte proizvod rjeđe dok se koža ne navikne na djelovanje retinola. Imajte na umu da je prilikom nanošenja proizvoda s retinolom također važno ujutro nanijeti kremu za sunčanje kako biste zaštitili kožu od sunčevog zračenja.

KOLIČINA I SASTOJCI

Količina: 30 ml

Aqua/water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Alcohol Denat, Pentylene Glycol, Niacinamide, Dimethicone, Glycine Soja Oil /​ Soybean Oil, Ppg-6-decyltetradeceth-30, Sodium Hyaluronate, Retinol, Adenosine, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Polysilicone-11, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum/​fragrance.

Šifra artikla: 0100009996 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.