Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Solgar ABC Dophilus prah 49,6 g

Solgar ABC Dophilus prah 49,6 g

Proizvođač: Solgar

€ 30,39

održavanje ravnoteže crijevne mikroflore i pomoć kod probavnih tegoba, upalnih i funkcionalnih crijevnih poremećaja, te potpora antibiotskoj terapiji
za dojenčad stariju od 6 mjeseci i malu djecu
znanstveno podržani probiotički sojevi S. thermophilus, B. lactis i B. infantis
praškaste formulacije doziranjem prilagođene djeci
Pakiranje:
Bočica sa 49,6 grama praha
Probiotici su živi mikroorganizmi, tzv. "dobre" bakterije, koji primijenjeni u adekvatnoj količini imaju povoljne učinke na zdravlje domaćina. Svojim djelovanjem pomažu prirodnim crijevnim bakterijskim kolonijama usazrijevanju imunološkog sustava, važni su za razvoj normalne crijevne morfologije i održavanje funkcije crijevne sluznice, te za modulaciju upalne reakcije, obranu od alergena i prevenciju adhezije patogenih mikroorganizama.
B. Lactisnalazi se u debelom crijevu i manjim dijelom u donjem dijelu tankog crijeva. Sudjeluje u sintezi različitih organskih kiselina koje osiguravaju uredan crijevni milje, kao i u stvaranju vitamina B skupne, te formiranju fecesa.
B. Infantisdoprinosi povećanju tjelesne težine djece, te snižava PH u crijevima, dok je S.Thermophilus prijelazna, nerezidentna bakterija koja proizvodi mliječnu kiselinu fermentacijom ingestiranih ugljikohidrata te tako snižava kiselost u crijevu. Također, stvara enzim laktazu koji olakšava probavljanje mlijeka, jednog od glavnih prehrambenih sastojaka u dječjoj dobi.
pogodno za vegane
bez mliječnih sastojaka
proizvod ne sadrži šećer, sol, škrob, pšenicu, soju, gluten te je formuliran bez upotrebe umjetnih onzervansa, aroma ili boja

Šifra artikla: 99991081

Kategorije: Probiotici, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.