Uriage Roseliane maska 40ml

Uriage Roseliane maska 40ml

Proizvođač: Uriage

€ 18,26

Krema s višestrukim blagodatima koja inhibira ključne čimbenike koji izazivaju kuperozu/rozaceu, štiti krvožilni sustav kože i ograničava otežavajuće čimbenike. Nakon nanošenja, koži se odmah vraća udobnost, ostavljajući je mekom, savršeno hidratiziranom i umirenom.

Popravlja i jača kožnu barijeru

Bogata termalnom vodom Uriage s hidratantnim i umirujućim svojstvima te Cerasterolom-2F koji trajno restrukturira kožnu barijeru, ova krema hidratizira i pruža trenutnu i dugotrajnu udobnost kože.

Jača vaskularne zidove

Ekstrakti ginsenga i crvenih algi jačaju stijenke krvnih žila, smanjujući njihov izgled na površini kože.

Obnavlja i jača imunološku barijeru

Novi patent koji je prijavio Uriage Dermatological Laboratories kombinira TLR2-Regul kompleks i SK5R kompleks (Specific-Kallikrein-5-Regulator) za reguliranje aktivnosti Kallikrein-5, proteaze koja uzrokuje upale i vaskularne probleme, te pruža vrlo učinkovito umirujuće djelovanje .

 

Nanesite debeli sloj na temeljito očišćenu kožu bez šminke. Ostavite da djeluje 5 do 10 minuta. Nježno uklonite vatom. Zatim pošpricajte kožu finom maglicom Uriage termalne vode.

Šifra artikla: 0100010461 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Rozacea, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.