Uriage Hyseac serum 40ml

Uriage Hyseac serum 40ml

Proizvođač: Uriage

€ 19,63

Koncentrirani pojačivač protiv mrlja. Ovaj serum kombinira snažne dermatološke aktivne sastojke u ultra laganu i brzo upijajuću teksturu gela za postizanje vidljivih rezultata nakon 7 dana! Dokazana učinkovitost na koži sklonoj aknama.

SMANJUJE MRLJE

Kombinacijom 3 ekskluzivna patenta i matirajućeg cinka djeluje brzo na smanjenje mrlja i sprječavanje njihovog ponovnog pojavljivanja.

RAFINIRA TEKSTURU KOŽE I PRIRODAN POJAČIVAČ SJAJA

Njegova formula kombinira AHA keratoregulatore [jabučna + mliječna + glikolna kiselina] i biljni ekstrakt za pročišćavanje pora kako bi se poboljšala tekstura kože i poboljšao sjaj tena.

VLAŽI

Uz Uriage termalnu vodu, ostavlja kožu hidratiziranom i ugodnom.

 

Nanesite ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu. Koristite sam ili u kombinaciji s Hyséac 3-Regul za pojačanu rutinu protiv mrlja ili u kombinaciji s AGE-PROTECT tekućinom za rutinu protiv starenja i mrlja za odrasle žene.

 

Ovaj proizvod sadrži AHA, koristite proizvod za zaštitu od sunca u slučaju izlaganja suncu. Izbjegavati kontakt s očima.

Šifra artikla: 0100010398 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.