COLOSAL 30 želučanootpornih tableta

COLOSAL 30 želučanootpornih tableta

Proizvođač:

€ 21,99

Sadržaj pakiranja: 30 želučanootpornih tableta s prilagođenim oslobađanjem u blisteru, u kutiji.

Namjena: Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura. Colosal je namijenjen za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva.

Primjena: Preporučuje se koristiti 1 do 2 tablete dnevno, ujutro prije doručka ili alternativno 1 ujutro i 1 navečer prije spavanja. Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika.
Tablete se ne smije žvakati niti lomiti.

Sastav: Tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; kalcijev butirat; tvar za povećanje volumena: hidroksipropilmetilceluloza; fruktooligosaharidi (FOS); tvar za poliranje: acetilirani škrob; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat; tvar za poliranje: talk; Bifidobacterium bifidum DSM 25565; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojilo: patent plavo V; tvar za poliranje: glicerol;  Bifidobacterium lactis DSM 25566; tvar za povećanje volumena: polivinilpirolidon.

Dodatno: U obliku želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem, Colosal u cjelosti dospijeva u debelo crijevo, gdje se otpuštaju glavni sastojci.
Formulacija tablete Colosal omogućuje istovremeno i cjelovito oslobađanje maslačne (butiratne) kiseline, FOS-a i bifidobakterija u crijevu gdje djeluju učinkovito i sinergijski. Sastojci Colosal tableta važni su za održavanje zdravlja kolonocita (stanica debelog crijeva), te normalizaciju pražnjenja crijeva s posljedičnim smanjenjem boli u području debelog crijeva. 

Šifra artikla: 0100010113 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,73 / tbl


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.