Solgar Neuro Nutrienti 30 kapsula

Solgar Neuro Nutrienti 30 kapsula

Proizvođač: Solgar

€ 33,85

Za središnji živčani sustav, bolju cirkulaciju i dobro raspoloženje
formulacija bogata aminokiselinama, vitaminima, fosfatidilkolinima i standardiziranim ekstraktom ginka
pomaže u održanje moždanih funkcija
pospješuje prokrvljenost mozga, otpuštanje neurotransmitora, te direktno poboljšava kratkotrajnu memoriju, psihičku budnost i kognitivne funkcije
Pakiranje:
30 kapsula biljnog porijekla
30 kapsula biljnog porijekla
Fenilalanin i tirozin su prekursori dopamina, nurotransmitora koji utječe na poboljšanje raspoloženja, te se ističu svojim antidepresivnim učinkom. Osim spomenutog, potiču bolje raspoloženje djelovanjem na endorfine i PEA. Također, konvertiraju i u druge spojeve kao što su adrenalin i noradrenalin čime potiču psihičku budnost i kognitivne funkcije.
Glutamin je aminokiselina koja se u organizmu nalazi u izobilju i sudjeluje u važnim metaboličkim procesima. Prolazi kroz encefalnu barijeru, te se u mozgu konvertira u glutaminsku kiselinu, koja je neophodan izvor energije za pravilan rad mozga, budnost i pamćenje Povisuje razinu gama-amino-buterinske kiseline (GABA) koja je potrebna za održanje moždanih funkcija. Konvertira u glukozu prilikom povećane potrebe za glukozom.
Dodatak ginka pospješuje prokrvljenost mozga, otpuštanje neurotransmitora, te direktno poboljšava kratkotrajnu memoriju, psihičku budnost i kognitivne funkcije u cjelini.
Kolin, i njegov prirodni izvor sojin lecitin, su neophodni za izgradnju acetilkolina, glavnog neurotransmitora u mozgu, uključenog u procese pamćenja i stabilizacije raspoloženja, te za cjelovitost i pravilnu funkciju ovojnica živčanog sustava u cjelini.
Vitamini B kompleksa (B1, B2, B6), olakšavaju djelovanje acetilkolina, te sudjeluju u izgradnju serotonina, dopamina i noradrenalina.

pogodno za vegane
bez šećera, soli i škroba
proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja

Šifra artikla: 99991135 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 1,13 / kps


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.