Solgar Prenatal nutrients 60 tableta

Solgar Prenatal nutrients 60 tableta

Proizvođač: Solgar

€ 19,23

Nutrijenti neophodni mami i bebi prije i tijekom trudnoće te za vrijeme dojenja
za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje
osigurava u gestaciji preporučene doze folne kiseline, željeza i joda
svi esencijalni nutrijenti
Pakiranje:
Bočica sa 60 tableta
Prenatal Nutirents posebno je formuliran dodatak prehrani za žene tijekom trudnoće i dojenja. Količine vitamina, minerala i drugih nutrijenata, optimalno su izbalansirane neophodnim sastojcima za majku, ali i za postnatalni razvoj djeteta. Kombinacija vitamina pridonosi očuvanju i poboljšanju funkcije imunološkog, kardiovaskularnog i neurološkog sustava, a minerali, u keliranim oblicima radi bolje i lakše iskoristivosti, pripremljeni su kao podrška lokomotornom i hematopoetskom sustavu. Proizvod se ističe dodatkom selena koji svojim djelovanjem može smanjiti rizik od nastanaka sindroma nagle smrti dojenčeta. Iako se taj sindrom ne veže za točno određeni uzrok, posredna istraživanja i zaključci upućuju na povećanu učestalost kod dojenčadi s manjkom selena. Dodatak L-asparaginske kiseline potiče glukoneogenezu, izmjenu aniona i kationa na staničnoj membrani, te djeluje kao stimulirajući neurotransmiter u mozgu, što može smanjiti osjećaj umora.
bez šećera i škroba
proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja
ne sadrži vitamin A

Šifra artikla: 99989897 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,32 / tbl


Kategorije: Dodaci prehrani za trudnice i dojilje, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.