Solgar Resveratrol 60 kapsula

Solgar Resveratrol 60 kapsula

Proizvođač: Solgar

€ 45,71

Za zdravije srce i krvne žile
utječe na usporavanje starenja i dugovječnost
jedna doza ima resveratrola kao 186 čaša crvenog vina
snažan antioksidans
Pakiranje:
Bočica sa 60 kapsula biljnog porijekla
Resveratrol je polifenol porijeklom iz biljaka. Povezuje se s pojavom tzv. francuskog paradoksa – tipičnom francuskom prehranom koja uključuje redovitu konzumaciju malih količina crnog vina.
Mehanizam djelovanja temelji se na sprječavanju agregacije trombocita, vazodilataciji, te inhibiciji oksidacije LDL kolesterola glavnog rizičnog čimbenika za razvoj ateroskleroze i posljedično infarkta miokarda. Antioksidativni učinak očituje se u zaštiti integriteta stanične membrane, čime se osigurava pravilno funkcioniranje staničnih struktura, dok se inhibicijom cikoooksigenaze smanjuju upalne reakcije u organizmu. Resveratrol aktivira sirtuine - novu skupinu proteina koji su uključeni u niz staničnih procesa, a prije svega u očuvanje genske stabilnosti, obnavljanje DNA i apoptozu čime, pak, direktno utječe na usporavanje starenja i dugovječnost.
pogodno za vegane
bez šećera, soli i škroba
proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja

Šifra artikla: 99996932 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,76 / kps


Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.