Solgar Sabal palma, opuncia i likopen kompleks 50 kapsula

Solgar Sabal palma, opuncia i likopen kompleks 50 kapsula

Proizvođač: Solgar

312,50 kn

Za bolju funkciju prostate i mokraćnih putova
za muškarce aktivne 24 sata na dan
učinkovita formulacija za smanjenje simptoma povećane prostate
protektivno djelovanje u smanjenju rizika od razvoja karcinoma prostate
Pakiranje:
Bočica sa 50 kapsula
Proizvod sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka, nezasićenih masnih kiselina, sterola i minerala neophodnih za očuvanje i unapređenje zdravlja muškaraca srednje i starije dobi. Sabal palma ima dokazani protektivni i terapijski učinak na simptome benigne hiperplazije prostate (BHP), a zajedno s opuncijom ublažava simptome BHP-a, olakšava mokrenje i smanjuje volumen prostate. Likopen ima protektivno djelovanje i smanjuje rizik od razvoja karcinoma prostate. Likopen i opuncija, zajedno sa selenom, svojim sinergističkim djelovanjem doprinose stvaranju boljeg HDL/LDL omjera, smanjenju agregacije trombocita i smanjenju odlaganja kolesterola u stijenkama krvnih žila, čime smanjuju rizik od ishemijskih bolesti kardiovaskularnog sustava.
Cink, uz selen, čini osnovu za bolje funkcioniranje imunološkog sustava, tako što pospješuje učinkovitost T i B limfocita i time pomaže u obrani od raznih infekcija. Cink ima i povoljan utjecaj na metabolizam glukoze, lipida i proteina što je neophodno za rad stanica i organa te doprinosi boljim kognitivnim funkcijama.
pogodno za vegane
bez šećera, soli i škroba
proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja

Šifra artikla: 99951818 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s prostatom, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.