Beliema Active-Control gel za pranje 200ml

Beliema Active-Control gel za pranje 200ml

Proizvođač: stada

€ 7,29

Gel za pranje intimnog područja - regulacija prirodnog mirisa & ugodniji miris

• Deo-Aktiv tehnologija za aktivnu kontrolu prirodnog mirisa intimnog područja i mirisa koji se mijenja ovisno o ženskom ciklusu

• Sadrži miris za ženstveni osjećaj

• Dugotrajno djelovanje

Svaka rodnica ima prirodni miris koji se mijenja s hormonalnim ciklusom. Postoje tisuće žlijezda u intimnom području, a prirodno su prisutne i bakterije. Aktivnosti tijekom dana, vježbanje, menstruacija, visoka temperatura pa čak i prehrana mogu promijeniti intimni miris. Beliema® Active Control ima dvostruko djelovanje: Deo-Aktiv tehnologija pomaže u sprječavanju rasta bakterija koje mogu uzrokovati neugodan miris i ostavlja ugodan dugotrajni miris na intimnom području. Beliema® Active Control gel za pranje intimnog područja osmišljen je za svakodnevnu upotrebu i donosi više od svježine.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Decyl Glucoside, Triethyl Citrate, Potassium Sorbate, Parfum, Polyquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Salvia Officinalis Lavandulifolia Extract

Napomene: Samo za vanjsku primjenu! Nije za djecu mlađu od 3 godine. Koristite samo za navedenu namjenu. Čuvati od dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi 5-25°C. Ne zamrzavati. U slučaju doticaja s očima, odmah isperite s dosta vode, a u slučaju da nadražaj ne prolazi potražite savjet liječnika. Preporučuje se iskoristiti unutar 6 mjeseci od otvaranja.

Uporaba: Nanesite dovoljnu količinu gela za pranje na mokru kožu intimnog područja i dobro isperite. Ponovite primjenu u slučaju pojave neugodnih mirisa ili po potrebi.

Šifra artikla: 0100010528 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 36,45 / l


Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.