Solgar VM-75 30 tabeta

Solgar VM-75 30 tabeta

Proizvođač: Solgar

€ 22,35

Nagrađivana, potentna, dobro izbalansirana, multivitaminsko mineralna formulacija
s aminokiselinama i keliranim metalima
formulacija izrazito bogata B vitaminima
za sportaše i sve one s povećanim potrebama
samo 1 tableta na dan
Pakiranje:
30 tableta
Visoko učinkovita formulacija za sportaše i sve one s izraženom povećanom potrebom organizma zbog neurednog stila življenja, nedostatne prehrane, te za osobe na dijeti. Vitamini i minerali formulirani su tako da omoguće maksimalnu apsorpciju i brzu ugradnju u metaboličke procese. Među mineralima posebno treba izdvojiti jedinstveno kelirano željezo u formi bisglicinata koje ne izaziva konstipaciju, te bor koji je od izuzetne važnosti za kosti i zglobove. Naziv VM-75 dolazi od količine 75 mg za većinu iz skupine B vitamina koji imaju važne uloge u organizmu, ponajprije na metaboličke procese kao i na procese u samim stanicama. Djelovanje vitamina C sinergistički je upotpunjeno dodatkom bioflavonoida. Među njima je i hesperidin - snažan antioksidans koji povoljno djeluje na smanjenje kolesterola i krvnog tlaka te očuvanje gustoće kostiju. Vitamini E i D štite stanične membrane od oštećenja, potiču aktivnost imunološkog sustava, kao i pravilno funkcioniranje pluća, jetre, gušterače i štitnjače. Selen, krom, bakar, cink i kalcij upotpunjuju iznimno učinkovito formulu i sudjeluju u izgradnji snažnih antioksidativnih enzima glutation-peroksidaze i superoksid-dezmutaze, te tako sprječavaju oštećenja uzrokovana endogenim i egzogenim slobodnim radikalima. Potiču i detoksifikacijske procese u jetri, zaštitu očiju, kontrolu glikemije, aktivnost imunološkog i zaštitu kardiovaskularnog sustava, izgradnju kostiju, rad mišića i kognitivne funkcije. Sinergističko djelovanje svih sastojaka omogućuje da VM-75 ima veću učinkovitost nego svaki element zasebno.
pogodno za vegane
bez šećera, soli i škroba
Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja.

Šifra artikla: 99983253 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,75 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.