Pharmaceris Emotopic formula 3U1 za tijelo 500ml

Pharmaceris Emotopic formula 3U1 za tijelo 500ml

Proizvođač: Pharmaceris

€ 34,45

Preporučuje se za svakodnevnu njegu kronično suhe i atopične kože. Preporučuje se za problematičnu suhu kožu i kožu s raznim oblicima ekcema: atopijskim, kontaktnim, alergijskim i psorijatičnim, kao i za kožu s pojačanim svrbežom. Nema dobnog ograničenja. Formula 3u1 regulira regenerativne procese u epidermi, smanjujući njezino pretjerano ljuštenje.

Visok udio lipida od 18% i emolijens od 32% nadoknađuje nedostatak lipida u međustaničnom prostoru, jačajući epidermu i osiguravajući njezinu odgovarajuću fiziološku kohezivnost.

Umirujuća svojstva i svojstva protiv svrbeža pružaju ulje kanole i ulje konoplje, koji su medicinski učinkoviti u njezi kože protiv kronične suhoće i atopijskog dermatitisa (AD), omogućujući dulje remisije između napadaja.

 

ULJANA EMULZIJA ZA KUPANJE ZA NOVOROĐENČAD, DJECU I ODRASLE: Otopite 1-2 žlice proizvoda u čaši tople vode. Pomiješajte da dobijete mliječnu otopinu. Ohladite i dodajte u kupku. Nemojte koristiti dodatna sredstva za pranje. Nakon kupanja kožu nježno osušite ručnikom. Budite oprezni pri izlasku iz kade zbog njene skliske površine. FORMULA ZA PRANJE TIJELA ZA DJECU OD 6 MJESECI STAROSTI, DJECU I ODRASLE: Nanesite malu količinu na mokru kožu i ravnomjerno rasporedite. Isperite vodom i osušite ručnikom, bez trljanja. U dodiru s vodom, formula se pretvara u nježnu, nepjenušavu, uljnu emulziju za pranje. Nema potrebe za korištenjem dodatnih sredstava za pranje. FORMULA ZA OBNAVLJANJE LIPIDA ZA DJECU OD 6 MJESECI DOBA, DJECU I ODRASLE: Nanesite na očišćenu i suhu kožu tijela. Koristite jednom ili dva puta dnevno.

 

ulje konplje / ulje kanole / vitamin E /shea maslac / glicerin / parafin

Šifra artikla: 0100011194 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 l

Jedinična cijena: € 68,90 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.