Pharmaceris P Puri-Ichtilium gel za čišćenje tijela i vlasišta 250ml

Pharmaceris P Puri-Ichtilium gel za čišćenje tijela i vlasišta 250ml

Proizvođač: Pharmaceris

€ 21,90

Specijalni gel se preporučuje za svakodnevno čišćenje kože tijela i vlasišta s psorijatičnim lezijama. Također se preporučuje u slučaju pretjerane suhoće kože, osjećaja napetosti, svrbeža i ljuštenja kože. Zamjenjuje tradicionalni sapun i šampon. Proizvod savršeno čisti vlasište i tijelo. Također djeluje umirujuće i podržava procese obnove kože. Ihtiol sadržan u gelu smanjuje iritaciju i svrbež kože. Ekstrakt kore vrbe regulira proces ljuštenja mrtvih stanica kože. Pirokton olamin smanjuje ljuštenje kože i vlasišta (perut) te sprječava njezino ponovno pojavljivanje. Gel djeluje umirujuće. Posebno odabrani sastojci formulacije osiguravaju odgovarajuću njegu kože zahvaćenoj psorijazom i produljuju razdoblje remisije lezija. 

 

Koristi se za čišćenje kože tijela i vlasišta umjesto tradicionalnih sapuna i šampona. Nanesite gel na mokru kožu i kosu i trljajte kružnim pokretima dok se ne pojavi pjena. Isperite vodom. Koristite za svakodnevnu njegu kože ujutro i navečer.

 

Pirokton olamin 0,5% / Imuno aktivator Vit.D / Ihtiol / Limunska kiselina / Betain / Kora vrbe / Glicerin 

Šifra artikla: 0100011201 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,25 l

Jedinična cijena: € 87,60 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.