Pharmaceris T Sebo-Moistatic hidratantna krema SPF30 50ml

Pharmaceris T Sebo-Moistatic hidratantna krema SPF30 50ml

Proizvođač: Pharmaceris

€ 17,25

Krema se preporučuje za kožu sklonu aknama koja je zbog tretmana protiv akni, uključujući farmakoterapiju, jako suha i nadražena, a koja zahtijeva visoku razinu zaštite od UV zračenja. Krema intenzivno vlaži dehidriranu kožu zahvaljujući snažnim tretmanima protiv akni, te dugo održava ravnotežu vlažnosti. Zahvaljujući sveobuhvatnom učinku higroskopnih molekula i Hydructora, krema prodire u dublje slojeve kože te veže i dugo zadržava vlagu u epidermi. Smanjuje nelagodu i osjećaj zategnute kože. Krema sadrži prebiotički kompleks i alantoin koji smiruju i ublažavaju iritacije te potiču rast zaštitne fiziološke mikroflore kako bi se smanjila preosjetljivost kože na agresore iz okoliša. Antibakterijska sredstva (kora vrbe i ekstrakti kadulje) reguliraju proces ljuštenja epiderme i sprječavaju nove erupcije akni. Krema također sadrži filter SPF 30 koji učinkovito smanjuje rizik od iritacije kože i hiperpigmentacije povezanih s fotoalergijskim i fototoksičnim reakcijama. Krema se brzo upija i ne začepljuje pore kože.

 

Nanesite kremu na kožu lica nakon čišćenja proizvodima iz Pharmaceris T linije. Izbjegavajte područje oko očiju. Koristite svakodnevno ujutro.

 

Hydructor / Prebiotski kompleks / alantoin / ekstrakt bijele vrbe / ekstrakt kadulje 

Šifra artikla: 0100011206 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 345,00 / l


Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.