Pharmaceris T Sebostatic Mat krema SPF20 50ml

Pharmaceris T Sebostatic Mat krema SPF20 50ml

Proizvođač: Pharmaceris

€ 17,25

 Krema je dizajnirana da smanji mrlje od akni, pročisti pore kože i pruži svakodnevnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli za smanjenje pora, krema učinkovito otčepljuje i čisti pore na koži, smanjujući njihovu veličinu i minimizirajući njihov izgled. Napredna sredstva protiv akni (ester vinske kiseline i pirokton olamin) normaliziraju funkciju žlijezda lojnica, smanjujući prekomjerno lučenje sebuma i potiču eliminaciju erupcija akni. Limunska kiselina nježno ljušti epidermu, zaglađuje i posvjetljuje kožu te ujednačava ton kože. Krema učinkovito vlaži kožu i vraća zdravu ravnotežu lipida i vlage. Ostavlja kožu glatkom i regeneriranom, s mat završnicom koja traje dugo. Proizvod se lako upija i ne začepljuje pore kože. 

 

Krema je odlična kao podloga za make-up.Nanesite kremu na kožu lica nakon čišćenja proizvodima iz Pharmaceris T linije. Izbjegavajte područje oko očiju. Koristite svakodnevno ujutro. Izbjegavajte područje oko očiju. Koristite svakodnevno ujutro. 

 

Pore- Diminish formula / limunska kiselina / pirokton olamin / ester vinske kiseline 

Šifra artikla: 0100011207 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 345,00 / l


Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.