Heliocare 360 Pigment solution fluid SPF50+ 50ml

Heliocare 360 Pigment solution fluid SPF50+ 50ml

Proizvođač: HELIOCARE

€ 32,73

zaštita od sunca za sve tipove kože, za sprječavanje hiperpigmentacije

Vrlo visoka foto-imuna zaštita koja sprječava i smanjuje pojavu hiperpigmentacija na način da djeluje na sve faze sinteze melanina uzrokovane UVB, UVA, vidljivom i infracrvenom svjetlošću. Fernblock®+i glikozilaze štite od oksidacije i vanjskih zagađenja, doprinoseći time smanjenju pojavljivanja tamnih mrlja i potičući oporavak kože. Kompleks niacinamida i elaginske kiseline  zadužen je za posvjetljivanje kože i  ujednačavanje tena.

Ova kombinacija aktivnih tvari ukomponirana u izrazito laganu formulaciju može se koristiti kao podloga za svakodnevni make-up jer sadrži pigment boje kože koji ujednačava ten prikrivajući nedostatke.

Hipoalergenski proizvod, neškodljiv za oči. Nekomedogen. Vodootporan. Dermatološki i oftalmološki testiran na osjetljivoj i netolerantnoj koži.

 

Tip kože: svi tipovi, osobito svijetla koža sklona hiperpigmentaciji, zrela koža

Sastav: optimalna i stabilna kombinacija filtera za sunce, Fernblock®+, TinosorbA2B i pigment željeznog oksida za pojačavanje zaštite od vidljive svjetlosti i UVA zračenja, sustav za uklanjanje pigmentacije (niacinamid i elagična kiselina), sustav protiv zagađenja iz okoline, pigment “nude” boje

Pakiranje: 50 ml

 

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe.  Nanesite proizvod na lice ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja.

Šifra artikla: 0100010809 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 654,60 / l


Kategorije: Njega lica - Hiperpigmentacije, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.