La Roche-Posay Anthelios hydrating losion SPF30 ECO tuba 250ml

La Roche-Posay Anthelios hydrating losion SPF30 ECO tuba 250ml

Proizvođač:

€ 20,76

156,42 kn

Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion predstavlja formulu s minimalnim brojem sastojaka i visokom učinkovitošću, a prikladan je za osjetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu.
Ovo novo ekološki odgovorno pakiranje sadrži karton i papir koji dolaze iz Europske unije te imaju certifikat FSC ili PEFC.

Zahvaljujući novoj Netlock tehnologiji, formula pruža visoku i otpornu zaštitu, u  nemasnoj teksturi, koja ne migrira na koži. Ova tehnologija je prihvatljivija za morski ekosustav.

Testirano pod dermatološkim nadzorom na koži osjetljivoj na sunce. Alergološki ispitano. Hipoalergensko.

Visoka zaštita. Vrlo visoka otpornost. 24-satna hidratacija.

Formula koja je prihvatljivija za morski ekosustav. Formula i sunčevi filtri ekološki su testirani kako bi se utvrdilo da su prihvatljivi za morski ekosustav.

Ekološki prihvatljiva papirnata tuba. Prva generacija tuba izrađenih sa kartonom. Upotrebljava se 45 % manje plastike.

Bez masnog osjećaja. Bez ljepljivog osjećaja. Bez bijelih tragova.

Nanesite sredstvo za zaštitu od sunca netom prije izlaganja suncu. Sredstvo nanosite često i obilno da biste održali zaštitu, posebno nakon znojenja ili brisanja ručnikom. Vanjska primjena.

Šifra artikla: 0100010777 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,25 l

Jedinična cijena: € 83,04 / l      (625,66 kn / l)


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.