Embryolisse CC krema SPF20 30ml

Embryolisse CC krema SPF20 30ml

Proizvođač: EMBRYOLISSE

€ 26,25

EMBRYOLISSE CC Cream

 

Artist Secret Complexion Correcting Care SPF 20 univerzalna tonirajuća, hidratantna CC krema koja se prilagođava nijansi tena.

 

Embryolisse CC krema je univerzalna korektivna i njegujuća krema kojom lako postižete ujednačen i besprijekoran ten, glatku, elastičnu i toniziranu kožu.

 

Korigira: besprijekoran ten

Nesavršenosti su zamućene nevidljivim korektivnim česticama koje se prilagođavaju većini nijansi tena te igrom svjetlosti i sjene pokrivaju i čine manje vidljivima pore, bore i linije. Obojeni pigmenti daju licu prirodan sjaj kakav želite i visok stupanj pokrivanja za ujednačen i besprijekoran ten.

 

Njeguje: glatka, hidrirana i zaštićena koža

Hijaluronska kiselina hidrira, zaglađuje tanke linije i bore i vraća koži volumen. Biosaharidi upotpunjuju i podržavaju učinak hijaluronske kiseline za dugotrajnu hidraciju, punu, glatku i mekanu kožu. Kombinacija UV filtra i mineralnih pigmenata omogućuje zaštitu od štetnog UV zračenja i fotostarenja.

 

Tekstura: Embryolisse CC krema lagane teksture snažno pokriva lako se nanosi, matira i ostavlja svilenkast osjećaj na koži. Iznimno je ugodna i odlična za suhu i dehidriranu kožu.

 

Namjena:  Embryolisse CC krema prekriva nepravilnosti i hidrira. Podnošljivost je dermatološki ispitana.

 

Način primjene: Embryolisse CC kremu nanesite na cijelo lice ili na ciljana područja, na čistu kožu samostalno ili nakon nanošenja dnevne kreme.

 

Glavni aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, glicerol, polisaharid, pigmenti s učinkom zamućenja.

 

Zemlja podrijetla: Francuska

Šifra artikla: 0100011643 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dekorativna i korektivna kozmetika, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.