Embryolisse Rosamelis toner 200ml

Embryolisse Rosamelis toner 200ml

Proizvođač: EMBRYOLISSE

€ 14,30

EMBRYOLISSE Eau de Beauté Rosamélis

 

Toner s četiri cvjetne vodice s 99 % sastojaka prirodnog podrijetla.

 

Embryolisse Eau de Beauté Rosaméliskombinacija cvjetnih vodica ruže, narančinog cvijeta, plavog različka i hamamelisa prirodnog podrijetla pročišćuje, zaglađuje i tonizira sve tipove kože. Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis odličan je tonik za osvježenje kože tijekom dana, fiksiranje šminke, ali i nježna tonizirajuća vodica za čišćenje kože lica i vrata.

 

Tekstura: tonizirajuća vodica

 

Namjena: Embryolisse Eau de Beauté Rosamélisnamijenjen jeza sve tipove kože. Podnošljivost je dermatološki i oftalmološki ispitana.

 

Način primjene: Embryolisse Eau de Beauté Rosamélistoner nanesite pamučnom blazinicom ujutro i navečer kada ga koristite za temeljito čišćenje kože lica i vrata. Raspršite Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis tonizirajuću vodicu na lice ako je koristite kao osvježavajuću maglicu. Također se može koristiti kao vodica za fiksiranje šminke.

 

Glavni aktivni sastojci: kombinacija cvjetnih vodica ruže, narančinog cvijeta, plavog različka i hamamelisa prirodnog podrijetla s pročišćujućim, zaglađujućim i tonizirajućim svojstvima. Ne sadrži alkohol.

99 % sastojaka prirodnog podrijetla.

 

Zemlja podrijetla: Francuska

Šifra artikla: 0100011650 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 71,50 / l


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.