Yasenka Vitamin CODE C 1000 Combo direkt 20 vrećica

Yasenka Vitamin CODE C 1000 Combo direkt 20 vrećica

Proizvođač: Yasenka

€ 6,20

Uz svima poznatu funkciju jačanja imunološkog sustava, vitamin C nezaobilazan je kada govorimo o sintezi kolagena, neutralizaciji slobodnih radikala, formiranju crvenih krvnih stanica i apsorpciji željeza, pretvaranju folne kiseline u njezin aktivni oblik i još mnogim drugim aktivnostima koje se svakodnevno odvijaju u organizmu.

Vitamin D: spada u skupinu vitamina topljivih u mastima i jedini je vitamin koji se može sintetizirati u organizmu. Uslijed smanjene izloženosti suncu i povećanih potreba organizma čak 40-50% popuslacije ima nedostatak vitamina D. Simptomi nedostatka vitamina D3 su: podložnost virusima, kronian umor, bolvi u leđima i kostima, depresivno raspoloženje.

Vitamin D važan je za normalan razvoj kostiju i zubi ali i za normalnu funkciju imunološkog sustava. Uloge u organizmu: modulira urođeni i stečeni imunitet, kontrolira imunološki odgovor, čuva integritet respiratornog epitela i potiče stvaranje antivirusnih proteina – smanjuje prodiranje virusa i bakterija u stanice pluća.

Cink doprinosi održavanju normalnih kostiju, kose, noktiju, kože i vida.

 

 1 VREĆICA*%PU
VITAMIN C 1000 mg 1250
VITAMIN D 50 µg 2000 IU 1000
Cink 15 mg 150

Sadržaj vrećice polako istresti direktno u usta, bez upotrebe tekućine.

Šifra artikla: 0100011712 Dodaj u košaricu

Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.