Skintegra Suberba C serum 30ml

Skintegra Suberba C serum 30ml

Proizvođač: SKINTEGRA

€ 26,41

Superba C je koncentrirani vitaminski serum s 10% vitamina C, vitaminom E i feruličnom kiselinom. Idealan je saveznik umornoj koži koja pokazuje prve znakove starenja (bore i fine linije te gubitak svježine uz pojavu neujednačenog tona i pigmentacijskih mrlja).

Oblik vitamina C koji se nalazi u svestranom Superba C serumu je siguran, stabilan i u vodi topiv natrijev askorbil fosfat, poznatiji kao SAP (sodium ascorbyl phosphate).

SAP je potentni antioksidans efikasan u posvjetljivanju neujednačenog i umornog tena te održavanju kože blistavo čistom.

SAP smanjuje oksidativni stres kože koji uzrokuju okolišni čimbenici poput UV zračenja i zagađenja zraka, dovodeći do oštećenja kože koja se vremenom akumuliraju. Akumulacija oštećenja kože, ali i smanjena proizvodnju kolagena, manifestiraju se na koži kao znakovi starenja.

Uz antioksidativno djelovanje SAP djeluje i kao inhibitor melanina zbog čega je posebno bitan protiv UV oštećenjem izazvanih hiperpigmentacija (poput melazme) i postupalnih pigmentacija.

Pravu razliku naspram klasičnih C-seruma, izuzev optimalne koncentracije SAP-a, čine ferulična kiselina i vitamin E. Ova izvrsno istražena i komplementarna kombinacija sastojaka neizostavan je dio najboljih C-seruma zbog izuzetne antioksidativne i fotoprotektivne sposobnosti. Aplikacija C+E+ferulične kiseline u jutarnjim satima ispod proizvoda s UV zaštitom potencira fotoprotektivno djelovanje kod izlaganja suncu.

Skintegra Superba C, koncentrirani serum s C+E+feruličnom kiselinom, dovoljno je blag čak i za osjetljivu kožu. Nježna, delikatna i brzoupijajuća tekstura omogućuje maksimalno učinkovitu, dubinsku apsorpciju aktivnih sastojaka.

Proizvod se nalazi u UV-nepropusnoj, reciklabilnoj staklenoj ambalaži. Rok korištenja proizvoda je 6 mjeseci na sobnoj temperaturi, a ako se čuva na hladnom proizvod traje godinu dana.

Šifra artikla: 0100008709 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.