A313 krema s retinolom 50g

A313 krema s retinolom 50g

Proizvođač:

€ 28,00

A313 krema s retinolom potiče staničnu obnovu i proizvodnju kolagena i elastina, briše sitne linije i bore. Poboljšava neujednačenu boju kože, djeluje na hiperpigmentacije i zaglađuje površinu kože. Djeluje protuupalno, smanjuje prištiće.

A313 krema s retinil palmitatom Retinol palmitat potiče staničnu obnovu i proizvodnju kolagena i elastina, briše sitne linije i bore. Poboljšava neujednačenu boju kože, djeluje na hiperpigmentacije i zaglađuje površinu kože. Djeluje protuupalno, smanjuje prištiće sprječavanjem mrtvih stanica kože da začepe pore.

 

Nanijeti navečer na očišćenu i potpuno suhu kožu. Izbjegavati područje oko očiju. Ako se pojave crvenilo i osjetljivost kože, smanjite učestalost upotrebe do povlačenja simptoma. Danju obvezno koristite zaštitni faktor. Upozorenje: Ne smije se koristiti kod trudnica, dojilja i djece.Ako se pojave crvenilo i osjetljivost kože, smanjite učestalost upotrebe do povlačenja simptoma. Danju obvezno koristite zaštitni faktor. Upozorenje: Ne smije se koristiti kod trudnica, dojilja i djece.

Šifra artikla: 0100012417 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.