Improscar stick SPF50 50g

Improscar stick SPF50 50g

Proizvođač: Humed pharma

€ 42,50

Improscar stick® SPF 50

Improscar Stick® je prvi štapić za liječenje ožiljaka na bazi silikona sa SPF 50 za one koji traže učinkovit tretman za akne, opekline i postoperativne ožiljke. Stick je diskretan, ali učinkovit način tretiranja ožiljaka i djeluje tako da omekšava, zaglađuje i smanjuje njihovu vidljivost. To ga čini izvrsnim izborom za one koji žele diskretan tretman ožiljaka na vidljivim dijelovima kože. Imajte na umu da proizvod neće ispuniti jamice koje su često povezane s ožiljcima od akni, ali može smanjiti vidljivost ožiljka smanjujući crvenilo i djelomično zaglađujući ožiljak. Improscar Stick® 50 stvara prozirno, vodootporno i optimalno okruženje za sazrijevanje ožiljka, a istovremeno ga štiti od vanjskih stresova kao što su UV zračenje, kiša i znoj. To vam daje učinkovit tretman u pokretu i osjećaj zaštite u svakodnevnom životu. Izrađena je od medicinskog silikona koji pruža siguran sloj zaštite. Vodootporan. Improscar Stick® 50 je medicinski proizvod s oznakom CE u Europi i FDA registriran za prodaju u Sjedinjenim Državama.

Sastav: kapril metikon (prozirna, bezbojna, nisko viskozna, hlapljiva silikonska tekućina koja se savršeno razmazuje i ostavlja lagan, svilenkast i gladak osjećaj na koži, ne upija se u kožu, već iz nje isparava), cinkov oksid, poliglicerol- 3 poliricinoleat, izostearinska kiselina, ulje japanske kamelije Pakiranje: 5 g Način uporabe: Po potrebi očistiti i osušiti ožiljak prije nanošenja. Proizvod nanijeti tako da kontaktno prekrijete cijelo područje s ožiljkom dva puta, najmanje 15 minuta prije izlaska na sunce.Koristiti ujutro i navečer, po potrebi i tijekom dana. Broj aplikacija ovisi o području primjene i dnevnim aktivnostima. Sloj silikona trebao bi biti na koži što je duže moguće. Koristite proizvod najmanje 2 mjeseca ili dok ožiljak ne počne reagirati na tretman. Upozorenje : Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicom. Prekinite korištenje ako se pojavi osip. Za djecu mlađu od 6 mjeseci posavjetujte se s liječnikom.

Šifra artikla: 0100012939 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ozljede na koži, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.