Eucerin Sensitive Protect sprej SPF50+ 200ml

Eucerin Sensitive Protect sprej  SPF50+ 200ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 31,73

Eucerin Sensitive Protect sprej za zaštitu kože od sunca SPF 50+ za tijelo umiruje i štiti osjetljivu kožu. Prikladan je i za atopijsku kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre1 za visoku UV zaštitu1 s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Sprej sadrži i gliciretiničnu kiselinu koja podupire vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Bez mirisa je i otporan na vodu.

Eucerin Sensitive Protect sprej za zaštitu kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki dokazano prikladan za osjetljivu, kao i kožu sklonu atopijskom dermatitisu.

 

(1.) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koje definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

 

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži, uključujući kožu sklonu atopijskom dermatitisu.

Svojstva

 

  • bez mirisa
  • vodootporno

Šifra artikla: 0100012944 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega kože prije i poslje sunčanja, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.