Daylong Cetaphil Sensitive Gel krema SPF 50+ 100 ml

Daylong Cetaphil Sensitive Gel krema SPF 50+ 100 ml

Proizvođač: Galderma

€ 25,78

Vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA i UVB zračenja.

Daylong Cetaphil Sun Sensitive gel-krema hrani i hidrira kožu sprječavajući učinke isušivanja sunca.

Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

Daylong Cetaphil Sun Sensitive formula iznimno je vodootporna u slatkim i slanim vodama i otporna je na znojenje. Razvijena je u suradnji s dermatolozima.

Nema dodanih mirisa, ulja ni emulgatora.

Vrlo visoka zaštita od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama. 

Daylong Cetaphil SUN Sensitive SPF 50+ gel-krema za lice i tijelo pogodna je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Gel-krema za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga. 

Sastav: aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, alcohol, c12-15 alkyl benzoate, diethylamino hexylbenzoil hexyl benzoate, methoxyphenyl, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dibutyl adipate, titanium dioxide (nano), dimethicone, vp/eicosene copolymer, cyclodextrin, ethylhexyl triazone, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), tocopherol, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, silica, decyl glucoside,triethaxanolamine, xanthan gum, acrylates/c10-30, alkyl acrylate crosspolymer, trisodium ethylenediamine, disuccinate, lauryl glucoside, bht, propylene glycol. f.i.l.0898

Uporaba: Gel-kremu obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostavite da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavajte dodir s očima. Nanosite je više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-spreja znatno smanjuje učinak zaštite.

Upozorenje: Izbjegavajte izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristite zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 100 ml

Šifra artikla: 0100012988 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - Sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.