Rigenforte šampon 250 ml

Rigenforte šampon 250 ml

Proizvođač: ESI

€ 11,50

Ovaj aktivni šampon bogat je hranjivim sastojcima koji poboljšavaju prokrvljenost vlasišta i vraćaju vitalnost vlasima kose. Njegovi prirodni sastojci jačaju vlasi, daju kosi volumen, podatnost i sjaj te štite od štetnih učinaka sunca, smoga i onečišćenja zraka. Osobito dobro štite kosu od kemikalija u bojama za kosu i agresivnih sastojaka u sredstvima za trajnu ondulaciju kose. Tetrapeptid-3 ima potvrđeno djelovanje na poboljšanje vitalnosti folikula vlasi, čime izravno utječe na dulji životni vijek kose. Mentol potiče mikrocirkulaciju, a time vlasištu osigurava prijenos hranjivih sastojaka i bolju izmjenu tvari. Kosa je nakon primjene šampona podatna, punog volumena i dobro se raščešljava.

 

Nanijeti na mokro vlasište i masirati kako bi se potaknula mikrocirkulacija i formirala pjena. Obilno isprati vodom i po potrebi ponoviti još jednom. Šampon je osobito pogodan za često pranje kose. 

Za optimalan učinak na jačanje kose preporučuje se kombinirate s dodatkom prehrani - Rigenforte kapsule.

Samo za vanjsku primjenu na kosi (ne gutati). U slučaju dodira sa sluznicom oka isprati obilnom količinom vode. Nakon nanošenja šampon se kratko (1 do 2 minute) može ostaviti da djeluje na vlasištu, a zatim se ispire vodom. 

Sastojci proizvoda:

• Biotinax® - patentirana kombinacija aktivnih tvari koja se sastoji od biotina i dvije aminokiseline, metionina i cistina

• acetil tetrapeptid-3

• pantenol (provitamin B5)

• ekstrakt cvijeta crvene djeteline (Trifolium pratense)

• kultura matičnih stanica maline (Rubus idaeus)

• mentol

 

Svi sastojci proizvoda navedeni su na vanjskoj ambalaži, u skladu s INCI nazivljem.

Šifra artikla: 0100013165 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.