ESI Bio Collagenix drink 10x30 ml

ESI Bio Collagenix drink 10x30 ml

Proizvođač: ESI

€ 29,50

Ove ampule koriste se za intenzivnu njegu kože, svakih nekoliko dana ili u kurama koje traju po mjesec dana. Kolagen, hijaluronska kiselina i resveratrol imaju učinak na popunjavanje, bolji tonus kože i dugotrajnu hidrataciju. Hijaluronska kiselina različitih molekularnih masa osigurava zadržavanje velikih molekula vode na površini, dok molekule male mase čuvaju rezerve vode u dubljim slojevima kože. Peptidi imaju učinak na ublažavanje vidljivosti i dubine bora. Tetrapeptid-9 osobito pomaže vidljivoj regeneraciji kože, održavanju dobre zategnutosti i glatkoće. Tetrapeptid-11 se sastoji od nekoliko aminokiselina koje održavaju dobru komunikaciju površinskog s dubljim slojevima kože te poboljšava izgled kože. Vitamin C štiti od pojave pigmentacija i tamnih mrljica, vraća koži blistavost i mladenački sjaj. Gatuline je patentirani naziv biljnog ekstrakta koji poboljšava tonus kože, uz učinak sličan liftingu. Biološki polisaharidi imaju snažno antioksidativno djelovanje, potiču kožu na regeneraciju i zaštitu od oštećenja izazvanih izlaganjem sunčevom zračenju i drugim štetnim sastojcima. Optimalno djelovanje ampula, koje se nanose na kožu, postiže se u kombinaciji s dodatkom prehrani BioCollagenix DRINK.

 

Dnevno se koristi sadržaj 1 ampule. Nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica i masirati kružnim pokretima dok se potpuno ne upije. Pola ampule nanijeti ujutro, a drugu polovicu navečer. Preporučuje se korištenje u ciklusima od mjesec dana, 3 do 4 puta godišnje. Sadržaj otvorene ampule preporučljivo je utrošiti unutar 48 sati.

Sadržaj ampule je namijenjen za vanjsku upotrebu na koži. U slučaju kontakta sa sluznicom oka isprati obilnom količinom vode.

Sastojci proizvoda:

• hidrolizirani morski kolagen

• resveratrol 

• hijaluronska kiselina 

• Replexium™ kompleks sastojaka koji sadrži tetrapeptid-9 i tetrapeptid-11 

• stabilizirani vitamin C – štiti od pojave hiperpigmentacija i poboljšava blistavost kože

• Gatuline™ – biljni ekstrakt s učinkom liftinga i poboljšanja tonusa kože

• Biosaharid Gum-4 – biološki polisaharid

 

Svi sastojci proizvoda navedeni su na vanjskoj ambalaži, u skladu s INCI nazivljem.

Šifra artikla: 0100013167 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.