Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vitality Omnibiotic 10AAD, 14 vrećica

Vitality Omnibiotic 10AAD, 14 vrećica

Proizvođač: Vitality International Product

€ 33,95

Namjena:

-   Brza pomoć kod proljeva uzrokovanog uzimanjem antibiotika

(AAD  – Antibiotica Associated Diarrhoe) i drugih tegoba koje

se javljaju kao posljedica uzimanja antibiotika

 

 

Preporuka doziranja:

-      2 x dnevno na što przniji želudac, najmanje 3 sata nakon uzimanja antibiotika, 1 vrećicu praška (5g) rastopiti u čaši (min. 1,25 dl vode) 15 minuta pričekati aktivaciju bakterija, promiješati i popiti.

S probiotičkim preparatom Omni Biotic® 10 AAD javlja se novi sinbiotik na tržištu, koji značajno prednjači pred svim dosadašnjim proizvodima zbog svog uravnoteženog sastava i vrlo visokog broja klica.

Kod Omni Biotic® 10 AAD radi se o danas jedinstvenoj kombinaciji iz probiotika s 10 različitih bakterijskih sojeva i prebiotika (polisaharidi i enzimi), koji ovim bakterijskim sojevima pruža temeljnu podlogu. U više studija je dokazano da je Omnibiotic 10 AAD® u mogućnosti pozitivno utjecati na intestinalnu mikrofloru i istisnuti patogene klice.

Istraživanjima probiotika je dokazano da preparati s više sojeva bakterija imaju prednost u odnosu na one sa samo jednim sojem. Mali broj klica jednostrukih kultura, što je uobičajeno u probiotičkim sredstvima prve generacije (+/- 75 milijuna živih klica po kapsuli), pokazuju manju učinkovitost nego velik broj klica u višestrukim kulturama. U usporedbi s takvim preparatima, Omni Biotic® 10 AAD

sadrži 1 milijardu/gram klica.

Višestruke kulture pokazuju jasne prednosti u kolonizaciji, zbog pozitivne suradnje pojedinih kultura, kao kod OmniBiotic® 10 AAD . Zbog proizvoda nastalih mijenom tvari probiotičkih mikroorganizama, stvaraju se optimalne ph-vrijednosti, što značajno poboljšava prianjanje na mukozu. Kod terapije s jednostrukom kulturom ovaj efekt se nije pojavio.

Dodatkom prebiotika ostvaruje se optimalna opskrba probiotičkih mikroorganizama hranjivim tvarima, a aktivnosti kultura se značajno poboljšava nakon predjela želuca. Kriterij za izbor optimalnih kultura bio je, da one poslije prolaska kroz želudac i tanko crijevo još uvijek zadrže svoje djelovanje. Zajedno s Academic Hospital Maastricht (NL), razvijen je in vitro model koji osigurava da se kulture dalje razvijaju na svojem mjestu djelovanja.

Primijenjeni sojevi u Omni Biotic® 10 AAD ne sadrže virulentne faktore i o feromonu ovisne konjuktivirane plazmide, čime je zagarantirana sigurnost.

Šifra artikla: 99899264

Sadržaj: 20,00 kom

Jedinična cijena: € 1,70 / kom


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.