Uriage Bebe creme lavante 500 ml+gratis

Uriage Bebe creme lavante 500 ml+gratis

Proizvođač: Uriage

€ 19,20

Set za pranje i njegu kože

Uriage Bébé Creme lavante pjenušava emulzija za pranje

  • 500ml

Kremasti sindet za pranje lica, tijela i kose.

Kremasti, hranjivi sindet 3 u 1 za lice, tijelo i kosu koji sadrži 1/3 hranjivog illipe maslaca i istovremeno čisti i njeguje kožu. Koristi se za svakodnevno nježno pranje lica, tijela i kose, a njegova izuzetno bogata, kremasta i meka tekstura ostavlja kožu i kosu mekom i podatnom. Ne nadražuje oči. Formula visoke podnošljivosti, štiti hidrolipidni sloj kože.

Ovaj blagi, hranjivi sindet za pranje nježno pere i njeguje bebinu kožu te je ujedno štiti od negativnog, isušujućeg djelovanja tvrde vode i klora. Uriage termalna voda, blage baze za pranje, 1/3 hranjivog illipe maslaca hrani i restrukturira kožu, a glicerin hidratizira kožu. Hipoalergeno, nekomodogeno, bez sapuna.

GRATIS Uriage Bébé Prvo mlijeko za njegu kože

  • 40ml

Formula visoke podnošljivosti, trenutačno i dugotrajno hidratizira te omekšava, hrani i umiruje kožu lica i tijela. Osnažuje prirodni zaštitni film na koži i štiti kožu od isušivanja. Prikladno za bebe i djecu, za lice i tijelo. Nježan i blag miris. Lagane, nemasne teksture - lako se i brzo nanosi i razmazuje.

Uriage termalna voda umiruje, shea i illipe maslac hrane i restrukturiraju kožu, glicerin hidratizira, aloe vera umiruje.

Šifra artikla: 0100010704 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 l

Jedinična cijena: € 38,40 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.