Daylong Cetaphil sun sensitive gel sprej SPF30 150 ml

Daylong Cetaphil sun sensitive gel sprej SPF30  150 ml

Proizvođač: Galderma

€ 29,49

Daylong Cetaphil SUN pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože uključujući kožu alergičnu na sunce i osjetljivu kožu.

Sensitive gel-sprej posebno je dobro podnošljiva zaštita od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, zaštitu stanica od štetnog UV zračenja i sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem.

Vitamin E pruža dodatnu njegu. Lagani gel-sprej posebno je prikladan za teško dostupne dijelove tijela ili dijelove tijela prekrivene dlačicama, poput ruku ili nogu, i za sportaše.

Brzo se upija, ne ostavlja ljepljiv trag i matira kožu. Prikladan i za masnu kožu.

Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama.

Otporan na znojenje.

Bez dodatka mirisa, ulja i emulgatora.

Razvijen u suradnji s dermatolozima.

Bez dodatka mirisa.

Aktivni sastojci:

- UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka,

- vitamin E pruža dodatnu njegu. 

Sastav: aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, alcohol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone, vp/eicosene copolymer, c12-15 alkyl benzoate, dibutyl adipate, cyclodextrin, tocopherol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, triethanolamine, lauryl glucoside, trisodium ethylenediamine disuccinate, bht. fil.0897.v00

 

Uporaba: Gel-sprej obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.

Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-spreja znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.

Napomena: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.

Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 150 ml

Šifra artikla: 0100013217 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - Sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.