Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Tribestan tablete, 60x250mg

Tribestan tablete, 60x250mg

Proizvođač: Sopharma

€ 33,71

Tribestan je biljni dodatak prehrani koji sadrži suhi ekstrakt biljke babin zub (Tribulus terrestris). Ova se biljka tradicionalno koristi na području istočne Europe, Indije i Kine. Tribulus terrestris doprinosi normalnoj erektilnoj funkciji.

 

NETO KOLIČINA

60 filmom obloženih tableta (= 39,30 g)

 

SASTOJCI U 3 TABLETE (= DNEVNA DOZA)

Suhi ekstrakt biljke babin zub (Tribulus terestris herbae extractum siccum) 750,0 mg.

 

SASTOJCI

Suhi ekstrakt biljke babin zub (35-45:1), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, talk, stabilizator: povidon K25, krospovidon; polivinil alkohol, bojila: titanijev dioksid, željezov oksid (crveni, crni i žuti); emulgator: mikrokristalinična celuloza, magnezijev stearat, soja lecitin; zgušnjivač: ksantan guma.

 

NAČIN PRIMJENE

Tri puta dnevno popiti 1 tabletu s nešto tekućine nakon jela. Primjena ne bi trebala biti kraća od 3 mjeseca.

 

NAPOMENA

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

 

UPOZORENJA

Ne smije se upotrijebiti u slučaju preosjetljivosti na sastojke proizvoda. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporuča se osobama s teškim kardiovaskularnim i/ili bubrežnim bolestima i adenomom prostate. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama te osobama mlađim od 16 godina.

 

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25° C

Šifra artikla: 99951887

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,56 / tbl


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.