Color Erbe boja za kosu Bio 8.3 (br 11)

Color Erbe boja za kosu Bio 8.3 (br 11)

Proizvođač:

€ 10,40

 

Boja za kosu s organskim ekstraktima

temeljena na travarskoj tradiciji

 

Lijepa i zdrava kosa: izraz zdravlja i vitalnosti

Svi želimo zdravu, čvrstu i sjajnu kosu. Kosa je oduvijek bila odraz ljepote i zdravlja. Pored izloženosti utjecajima iz okoliša, kosa je izložena raznim fizičkim i kemijskim tretmanima koji je oštećuju i slabe je, pa izgleda poput slame, beživotna i bez sjaja. Često bojenje kose neadekvatnim bojama kod osjetljive kose može dovesti do oštećenja, pa i do pojačanog ispadanja. Kako bi kosa bila i ostala zdrava, izuzetno je važno koju boju koristimo.

Color Erbe Bio je talijanska boja za kosu načinjena u skladu s travarskom tradicijom. Nastala je kao plod bogatog iskustva bavljenja ljekovitim biljem, te traganja za sastojcima, koji će omogućiti stvaranje što prirodnijih boja, uz korištenje tradicionalnih postupaka.

Color Erbe Bio je vrlo nježna, ima ugodan biljni miris, ne isušuje kosu i ne ispire se. Kosi daje svilenkasti sjaj i prirodan izgled. Pogodna je i za najosjetljivija vlasišta, uz potpuno prekrivanje sijede kose.

Šifra artikla: 0100013146 Dodaj u košaricu

Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.