Bioderma Hydrabio perfecteur booster spf30 40 mk

Bioderma Hydrabio perfecteur booster spf30  40 mk

Proizvođač: Bioderma

€ 23,01

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 booster za usavršavanje tena intenzivna je njega koja skriva nepravilnosti i mikro bore, trajno zaglađuje teksturu kože i trenutačno posvjetljuje ten, sprječava starenje kože i štiti od UV zraka te intenzivno i dugotrajno hidratizira.

  • Hydrabio Perfecteur SPF30, s patentiranim kompleksnim spojem Aquagenium, pruža intenzivnu hidrataciju, trenutačno i dugotrajno. Kožu ponovno uči aktivirati prirodne kapacitete hidratiziranja stimuliranjem proizvodnje akvaporina, vodenih kanala u koži, i zadržati vodu potrebnu za ravnotežu.
  • Zahvaljujući emulziji inspiriranoj strukturom epiderme, aktivni sastojci patenta Aquagénium prodiru duboko i ciljano. Tako koža vraća svoj prirodni kapacitet hidratacije.
  • Zahvaljujući filtrima protiv UVA i UVB zračenja, pruža visoku zaštitu od štetnih učinaka UV zraka i sprječava prerano starenje kože.
  • Spajanje mekih pudera i kuglica trenutačno pokriva nepravilnosti i mikro bore. Koži daje trenutačni sjaj koji se pojačava dan za danom. Nježna i baršunasta tekstura kožu čini zaglađenom, splasnulom i sjajnom. Savršen izgled kože za žene koje koriste malo šminke ili je uopće ne koriste.

Vrlo dobra podnošljivost. Nekomedogeno. Izvrsna podloga za šminku.

Način primjene: Nanesite Hydrabio Perfecteur SPF30 na lice i vrat nakon čišćenja i toniranja.

Pakiranje: 40 ml

Šifra artikla: 0100013007 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.