Pantogar šampon za žene 200 ml

Pantogar šampon za žene 200 ml

Proizvođač:

€ 13,50

Pantogar® šampon za zdrav rast kose je posebno dizajniran za gubitak kose u žena i sastoji se od učinkovitog kompleksa protiv ispadanja kose, s djelatnim tvarima AnaGainomTM, kofeinom i vitaminima B skupine. S Pantogar® Growtect Formulom folikuli vlasi su aktivirani i kosa postaje jača i bujnija. Primijenite šampon na vlasište, umasirajte u vlasište i isperite nakon dvije minute. Za najbolje rezultate, preporučuje se uporaba najmanje tijekom tri mjeseca. Prikladno za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kose. Kao nadopunu, preporučujemo uporabu Pantogar tonika za aktivaciju rasta kose.

Upotreba

Primijenite šampon na vlasište, umasirajte u vlasište i isperite nakon dvije minute. Za najbolje rezultate, preporučuje se uporaba najmanje tijekom tri mjeseca. Prikladno za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kose. Kao nadopunu, preporučujemo uporabu Pantogar tonika za aktivaciju rasta kose.

Sastojci

AnaGain™ je prirodni ekstrakt klica graška s posebno visokim sadržajem dragocjenih fitonutrijenata. Ovaj ekstrakt stimulira stanice dlačnog folikula, što pokreće rast i poboljšava vitalnost kose. Keratin oblaže dlaku poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose. Kofein prodire u korijen dlake i potiče protok krvi kroz najmanje kapilare vlasišta. Tako popravlja opskrbu dlačnog folikula hranjivim tvarima i ima pozitivni utjecaj na rast dlake. Niacin je vitamin potreban za stvaranje koenzima NAD, koji ima važnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Potiče opskrbu vlasišta hranjivim tvarima za punu i gustu kosu. Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Njeguje vlasište i jača korijen dlake. Pantenol je dobro poznata tvar za njegu i obnovu vlasišta. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje i hidrira vlasište.

Šifra artikla: 0100012980 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.