Dermalogica Liquid Peelfoliant 59ml

Dermalogica Liquid Peelfoliant 59ml

Proizvođač: Dermalogica

€ 73,00

Piling za kućnu upotrebu profesionalne snage s maksimalnom koncentracijom 30% kiselina i enzima (15-postotna mješavina AHA, BHA i PHA, 10% voćnih enzima te 5% fitinske i traneksamične kiseline). Kompleks kiselina i enzima prodire i u najdublje slojeve epidermisa, zaglađuje kožu, smanjuje vidljivost finih linija i pora, posvjetljuje, hidratizira – bez iritacije.

DETALJI

          Glikolna kiselina uklanja odumrle stanice i ujednačava ten

          Mliječna kiselina eksfolira, posvjetljuje i hidratizira

          Salicilna kiselina čisti pore i ujednačava ten

          Glukonolakton nježno uklanja odumrle stanice, umiruje i djeluje antioksidativno

          Traneksamična i fitinska kiselina posvjetljuju hiperpigmentacije i ujednačavaju ten

          Fermentirani enzim nara nježno čisti pore uklanjanjem odumrlih stanica i sebuma u kojima se često ‘’skrivaju’’ bakterije koje izazivaju upalu

          mješavina lipida i hidratantnih sastojaka poput ceramida, PCA, prerađenog ekstrakta brusnice i ekstrakta cvijeta crvene gardenije koži daju prirodni sjaj i dubinski je hidratiziraju

KAKO KORISTITI

Ravnomjerno nanesite na čistu, suhu kožu. Ostavite 1-3 min, a zatim isperite. Moguć je osjećaj laganog peckanja. Noćnu rutinu završite hidratantnom kremom, a ujutro nanesite SPF. U početku koristite svaki drugi dan dok se koža ne privikne na svakodnevno korištenje.

Šifra artikla: 0100013463 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,06 l

Jedinična cijena: € 1216,67 / l


Kategorije: Njega lica - Normalna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.