Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nuxe Nuxellence Jeunesse fluid 50 ml

Nuxe Nuxellence Jeunesse fluid 50 ml

Proizvođač: Nuxe

€ 44,61

 

Djelovanje prirode 
U samom srcu stanica nalaze se mitohondriji koji su odgovorni za proizvodnju stanične energije. Njihova DNA s vremenom slabi čime se usporavaju funkcije stanica. Nuxe je po prvi put otkrio trio aktivnih sastojaka (passiflora, anchousa i latice maka) koji štite i popravljaju oštećenja na mitohondrijalnoj DNA.

Učinci na kožu

Već nakon prve primjene koža postaje vidljivo glatka i sjajnija. Nuxellence® se može koristiti samostalno, a dvostruko veća učinkovitost postiže se korištenjem Nuxellence® u kombinaciji s uobičajenom anti-age njegom. Koža tada bolje prima aktivne sastojke iz proizvoda za njegu, te su rezultati mnogo bolji.
Vrhunski prirodni sastojci 
10 NUXE PATENTATA

Trio aktivnih sastojka: passifllora, anchousa i latice nevena obnavljaju i štite mitohondrijalnu DNA čime se postiže veća proizvodnja stanične energije za normalnu aktivnost stanica (proizvodnju kolagena, elastina, melanina), te se aktiviraju receptori na površini stanice koji omogućuju bolje primanje aktivnih sastojaka iz proizvoda za njegu. (3 patenta).  Latice nevena i sjemenke araukarije djeluju na smanjenje bora i sitnih linija, a hijaluronska kiselina i ekstrakt listova đumbira vraćaju punoću koži. (3 patenta). Korijen biljke maca potiče mikrocirkulaciju dok stanice kakaa i listovi masline ujednačavaju ten. (4 patenta).

Šifra artikla: 99886035

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 892,20 / l


Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.