Auraxol Linakaps 30 kapsula

Auraxol Linakaps 30 kapsula

Proizvođač:

€ 10,35

LinaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula od ulja sjemenki običnog lana. Ulje lana obogaćuje prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Alfa-linolenska kiselina uspješno se koristi u nutritivnoj terapiji za reguliranje razine kolesterola u krvi. Studije su potvrdile pozitivan učinak ulja od sjemenki lana (alfa-linolenske kiseline) i vitamina E na poboljšanje stanja kože, osobito kod pojačane suhoće, ljuskanja i perutanja.

Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:

- Alfa-linolenska kiselina doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. 

- Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. 

- Ulje od sjemenki lana bogato je omega-3 nezasićenim masnim kiselinama.

Aktivni sastojci u 1 kapsuli:

- ulje od sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum) 1000 mg, od toga alfa-linolenska kiselina (ALA) 500 mg

- vitamin E 6,7 mg (56% PU)

(PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle)

Uporaba: Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom. Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 4 kapsule na dan.

Napomene: Koristan učinak na održavanje normalne razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske kiseline (ALA) iz svih prehrambenih izvora.

Alfa-linolenska kiselina je omega-3 masna kiselina dobivena iz biljnog izvora (iz ulja od sjemenki lana). Zahvaljujući bogatstvu omega-3 masnih kiselina, idealna je zamjena za riblje ulje osobama koje imaju alergiju na proteine iz ribe, rakova i morskih ljuskara ili ne podnose miris ribljeg ulja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Veličina: 30 mekih kapsula 

Šifra artikla: 0100010675 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,35 / kps


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.