PHYTOSTANDARD GINSENG, 20 kapsula

PHYTOSTANDARD GINSENG, 20 kapsula

Proizvođač: Pileje

€ 17,41

Phytostandard GINSENG preporučuje se kod potrebe za povećanim intelektualnim i fizičkim naporima te sezonskih umora (proljeće, jesen) te kod oporavka od bolesti (rekonvalescencije).

Dokazano je stimulativno djelovanje ginsenga na središnji  živčani sustav, povećanje kapaciteta pamćenja i smanjenje stresa, a njegovo adaptogeno djelovanje potiče sposobnost organizma na prilagodbu nepovoljnim okolnostima i promjenama u okolini.

 

Sastojci

Sastojci u dnevnoj dozi:
(=1 kapsula)
(=2 kapsule)
Suhi ekstrakt korijena ginsenga ( Panax ginseng C.A. Meyer )
172 mg
344 mg

Način primjene

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1-2 kapsule dnevno, popiti s dosta vode.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenja: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

Šifra artikla: 0100013601 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.