Bioderma Sensibio H2O micelarna vodica 500ml DUO

Bioderma Sensibio H2O micelarna vodica 500ml DUO

Proizvođač: Bioderma

€ 27,87

Sensibio H2O posebna je micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke za osjetljivu kožu.

Zahvaljujući micelama s izvrsnim svojstvima čišćenja i uklanjanja šminke, Sensibio H2O dubinski čisti lice ujutro i navečer onemogućujući prodiranje u kožu onečišćujućih tvari koje bi vjerojatno pogoršale osjetljivost kože.
Micelarna tehnologija koju je razvio Laboratoire BIODERMA temelji se na staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom je skladu s kožom i održava njezin prirodni zaštitni sloj. Formuliran s fiziološkim pH od oko 5.5, Sensibio H2O usklađen je s biološkom ravnotežom kože koja je nužna za održavanje njezina zdravlja.
Umiruje i sprječava rizik od upale. Sensibio H2O sadrži vodu visokog stupnja pročišćenosti za farmaceutsku primjenu. Sadrži i kompleks 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprječavaju upalne procese.
Pažljiv odabir sastojaka osigurava savršenu podnošljivost i da preostali tragovi proizvoda na koži ne predstavljaju rizik od oštećenja.

 

 

 

Šifra artikla: 0100013749 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 1,00 l

Jedinična cijena: € 27,87 / l


Kategorije: Njega lica - Osjetljiva koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.