BioNike Defence color poklon paket

BioNike Defence color poklon paket

Proizvođač: BIONIKE

€ 20,00

BioNike DEFENCE COLOR Esencijalna šminka POKLON-PAKET sastoji se od dva proizvoda - NUTRI SHINE ruža s učinkom balzama za hidrataciju i sjaj (Glossy lipstick, nijansa boje: 202 – cognac) i KOHL & KAJAL HD olovke za oči (nijansa boje: 301 – noir / crna). 

DEFENCE COLOR poluprozirni sjajni ruž s hijaluronskom kiselinom njeguje i hrani usne poput balzama.

Hijaluronska kiselina osigurava punoću i hidrataciju do 24 sata nakon nanošenja.

Ruž ima finu teksturu i osigurava nježnu postojanu boju. Lako se nanosi i stapa s usnama, pružajući osjećaj hidratacije i ugode. 

DEFENCE COLOR KOHL & KAJAL HD olovka za konture oka ima posebno glatku teksturu. Omogućuje nježno, ravnomjerno i ugodno nanošenje na kapke, osobito na unutarnje i vanjske linije trepavica.

Koristi se za postizanje savršenih linija intenzivnih, dugotrajnih i postojanih boja.

Oftalmološki je provjerena i osobito pogodna za osobe koje imaju izrazito osjetljivu sluznicu oka, kao i osobe koje nose kontaktne leće. 

DEFENCE COLOR NUTRI SHINE ruž:
Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta.

Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla. Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.
Ovaj ruž hrani kožu usana, dajući im optimalnu punoću i sjaj te postojanu boju. Nijansa boje pogodna je za dnevnu šminku.

UPOTREBA: Nanijeti DEFENCE COLOR ruž na usne nježnim potezima direktno ili pomoću kista. Za postojanost ruža i dugotrajnu boju, preporučuje se prvo definirati konture usana olovkom za usne, a tek zatim nanijeti ruž.

DEFENCE COLOR KOHL & KAJAL HD olovka za oči:
Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, osobito je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta.

Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

UPOTREBA: Nanijeti DEFENCE COLOR KOHL & KAJAL HD olovku za oči nježnim potezom, duž prirodne linije trepavica.

Šifra artikla: 0100013707 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dekorativna i korektivna kozmetika, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.