Meta care željezo 60 kapsula

Meta care željezo 60 kapsula

Proizvođač: Vitality International Product

€ 25,90

META-CARE Željezo  kombinira biljno željezo iz lista curryja s visoko bioraspoloživim željezovim bisglicinatom. Dodatak vitamina C iz acerole poboljšava apsorpciju željeza u organizmu. Osim toga, folna kiselina i vitamin B12 daju vrijedan doprinos normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica te smanjenju umora i iscrpljenosti.

  • Element u tragovima željezo dio je crvenih krvnih stanica i stoga je važan za stvaranje krvi i transport kisika u krvi. Podržava normalan metabolizam stvaranja energije te tako doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Posebno tijekom razdoblja rasta, kod žena i sportaša postoji povećana potreba za željezom. Dodatno, vegetarijanci i vegani bi trebali osigurati odgovarajuću opskrbu željezom, budući da je ona iz hrane životinjskog porijekla ograničena u ovakvim načinima prehrane.
  • Za ciljanu opskrbu željezom, posebno kad za tim postoji povećana potreba.
  • Za doprinos normalnom metabolizmu stvaranja energije.
  • Za podršku normalnom stvaranju krvi.
  • Za doprinos normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica te smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamin B12).
  • Idealan je za žene, trudnice, osobe u rastu, sportaše te vegetarijance i vegane.
  • Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula): vitamin C iz acerole 20 mg, folna kiselina 100 μg, vitamin B 121,3 μg/2,5 μg, željezo14 mg; iz ekstrakta lista curryja 7mg; iz željezovog bisglicinata 7 mg. 

Način upotrebe: Uzmite 1 cijelu kapsulu dnevno, s malo tekućine. Ukoliko postoji povećana potreba, može se uzeti 1 dodatna kapsula. Da bi se postigla najveća moguća bioraspoloživost, preporučuje se uzimanje od pola sata do sat vremena prije jela.

Pakiranje: 60 kapsula

Šifra artikla: 0100013871 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,43 / kps


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.