NovExpert paket rutina PROMO

NovExpert paket rutina PROMO

Proizvođač: Novexpert

€ 86,66

Promo pakiranje

Booster serum s hijaluronskom kiselinom, 30 ml

Booster serum čiste Hijaluronske kiseline.

- Koncentracija hijaluronske kiseline u serumu ekvivalentna je 20 injekcija hijaluronske kisline. 

- Sastoji se od 4 različite veličine molekula hijaluronske kiseline te djeluje na pomlađivanje kože, zaglađivanje bora, hidrataciju i uklanjenje bora. 

- Sadrži 480 mg hijaluronske kiseline. 

- Pogodna za sve tipove kože. 

- Hipoalergena formula, dermatološki testirana, 100% prirodnog podrijetla (hijaluronska kislina dobivena iz pšenice-pogodna za Vegane), bez ulja, silikona, parabena.

Uporaba: Koristi se kao dnevna i/ili noćna njega. Može se koristiti samostalno, ispod kreme ili pomiješan s uobičajenom kremom. Pogodan i za područje oko očiju. 

- 1 kap prije 40-e godine života

- 2 kapi nakon 40-e godine života

Repulp krema, 40 ml

Krema za preoblikovanje lica, koja djeluje na najdublje slojeve kože-epidermis, dermis i hipodermis. amijenjena je koži koje je opuštena, oval bez volumena (uslijed mršavljenja) te tanka i umorna. Tekstura kreme za suhu kožu.

100% medicinska učinkovitost – 0% konzervansa – 100% hipoalergeno-100% sastojci prirodnog porijekla

Krema za preoblikovanje lica, koja djeluje na najdublje slojeve kože-epidermis, dermis i hipodermis.

Namijenjena je koži koje je opuštena, oval bez volumena (uslijed mršavljenja) te tanka i umorna.

Ultra visoka koncentracija dvije vrste hijaluronske kiseline djeluje na volumen te popunjavanja bore površinski i dubinski, te Novaxyline koji pomlađuje stanice.

Vrlo učinkovita kombinacija algi s ekstraktom komifore (commiphora) potiče stvaranje kolagena i adipocita za spektakularan učinak zatezanja opuštene kože.

Uporaba: Nanesite kremu na cijelo lice i vrat kružnim pokretima. Ostavite kremu da se upije 5 minuta prije nanošenja šminke.

Promijenite svoj ritual u skladu s klimom (na putovanjima) ili godišnjim dobima. Zimi je stvaranje sebuma smanjeno: zato treba obogatiti rutinu hranjivim kremama. Ljeti je koža više dehidrirana: obogatite rutinu hidratantnim kremama. U proljeće i jesen, koristite  uobičajenu njegu.

Lip´up Booster za usnice, 8 ml 

5 u 1 njega za usnice.

- boja

- zaglađivanje

- volumen

- zacjeljivanje

- hidratacija

Uporaba:

Opcija br. 1 - Mat efekt: Nanesite Lip'Up, ostavite da djeluje 15 minuta, a zatim nanesite ruž. 

Opcija br. 2 - Sjajni efekt: Nanesite ruž i odmah nanesite Lip'Up na njega. Učestalost upotrebe: Koristite 3 puta dnevno. Ujutro, jednom ili dva puta tijekom dana, a po mogućnosti i uvečer.

Savjet za piling usana: Nanesite kap Lip 'upa na usne, dodajte šećer i nježno masirajte (vrhovima prstiju ili četkicom za zube). Isperite hladnom vodom, osušite i ponovo nanesite Lip'Up.

Micelarna voda s hijaluronskom kiselinom, 50 ml

3u1 njega. Za sve tipove kože. 100% prirodnog porijekla. Za lice i oči.

- Hipoalergeno, nizak pH. 

- Obogaćena čistom hijaluronskom kiselinom.

- Dubinski čisti kožu, uklanja make up, revitalizira.

Uporaba: Nanijeti nekoliko kapi otopine na pamučnu vaticu. Aplicirati na lice, oči i vrat, pokretima iznutra prema van. Micelarna otopina se ne ispire. Ritual ljepote može se završiti nanošenjem tonizirajućeg losiona (tonika).

Šifra artikla: 0100013722 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - kozmetika, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.