Bazalni termometar, Femometer Vinca II

Bazalni termometar, Femometer Vinca II

Proizvođač:

€ 68,35

Vinca II je digitalni toplomjer namijenjen jednostavnom mjerenju bazalne tjelesne temperature (BBT). LCD zaslon omogućuje prikaz izmjerene temperature na dvije decimale.

Vinca II se sinkronizira s Femometer aplikacijom na Vašem mobitelu te omogućuje grafički prikaz kretanja bazalne temperature. Aplikacija automatski izračunava 7 plodnih dana uključujući i dan ovulacije.

Za sve one kojima jutarnje buđenje i mjerenje bazalne temperature predstavlja problem, Vinca II omogućava mjerenje bazalne temperature zatvorenih očiju!

Vinca II pohranjuje 300 zasebnih mjerenja koje je moguće naknadno sinkronizirati s aplikacijom te Vam omogućava da nakon mjerenja nastavite spavati bez potrebe za otključavanjem mobitela i sinkronizacijom podataka.

Praćenjem cervikalne sluzi i koncentracije LH u urinu u aplikaciji moguće je postići dodatnu preciznost u predviđanju ovulacije.

Zašto koristiti Vinca II digitalni termometar?

Preciznost i učinkovitost

  • Brzi rezultati mjerenja
  • Preciznost na 0,01°C

Podešavanje glasnoće

Vinca II daje zvučni signal kada je spreman za mjerenje te kada je mjerenje završeno. Podesite glasnoću zvučnog signala u aplikaciji.

Diskrecija i privlačnost

Oblikom ruža za usne osigurava diskretnost u slučaju da ga želite ponijeti sa sobom u svojoj torbici.

 

Šifra artikla: 0100013924 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo – pomagala, Pomagala


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.