Sanovita forte krema 50ml

Sanovita forte krema 50ml

Proizvođač:

€ 28,20

Krema Sanovita je proizvod visoke djelotvornosti zahvaljujući sinergiji klinoptilolita, ekstrakta gaveza (Symphtum Officinale) i ekstrakta arnice (Arnica Montana).

Klinoptilolit ima funkciju ukloniti štetne tvari iz kože, a otpustiti hranjive minerale kao što su cink, selen, magnezij, silicij i dr. Klinoptilolit regulira vanjski status kože dok aktivne substace iz biljaka umanjuju i olakšavaju nastalu štetu.

Gavez je odlična biljka za kožu i za bolove nastale zbog uklještenja živaca i mišića. Glavnom aktivnom djelatnom tvari smatra se alantoin koji ima sposobnost poticanja stvaranja novog tkiva.

Alantoin ima snažno keratolitičko i adstrigentno djelovanje, djeluje na bol i smanjuje otok.

Gavez sadrži još karotenoide, vitamine A, C i E. Arnicamontanaima izražena nagetska i anti-upalna djelovanja pri tretiranju modrica, bolova u zglobovima bolove u mišićima, istegnuća i druge bolove. Za to su zaslužni sesquiterpeni lactone. Oni smanjujuupalunlokiranjemakivnostiupalnihcitokina.

Udružena moć klinoptilolita, ekstrakta gaveza i arnice koristimo kao kremu za njegu kod problema s mišićima i zglobovima, kod išijasa, reume i kod artritisa.

Krema Sanovita je proizvod prirodnog porijekla bez konzervansa i aditiva koju se može primjenjivati bez ikakvih ograničenja.

Sastojci: aqua, zeolite, petrolatum, cetearyl, alcohol, paraffinum liquidum, symphytum officinale root extract, arnica montana extract, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, eucalyptus globulus leaf oil, limonene, boswellia serata extract, metilsulfonilmetano, myrrh oil, boswellia caterii oil.

Šifra artikla: 0100010150 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 564,00 / l


Kategorije: Pomoć kod sportskih ozljeda, Sport i boravak na otvorenom


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.