Yasenka Boulardy 30 kapsula

Yasenka Boulardy 30 kapsula

Proizvođač: Yasenka

€ 23,50

Probiotik Boulardy je probiotička gljivica koja brzo i efikasno rješava probavne probleme. Probiotici su dobre bakterije a najčešće korišteni probiotici su različite vrste roda Lactobacillus i Bifidobacterium, odnosno Lactobacillus i Bifidobacterium su najčešće korištene probiotičke bakterije. Probiotici nam pomažu kod dijareje, jačaju imunitet, štite od razvijanja negativnih bakterija, ubrzavaju proces eliminacije bakterija iz crijeva a pojedini probiotici, kao što je Boulardy probiotik, se mogu koristiti uz antibiotike.

Saccharomyces Boulardii CNCM I-3799; tvar za povećanje volumena: škrob; kapsula: hidroksipropil metil celuloza; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat.

Sadrži u preporučenoj dozi1 KAPSULA%*PU
Saccharomyces boulardii DBVPG 6763 5*1.000.000.000 CFU

 

Probiotički dodaci prehrani moraju se pravilno uzimati.

Preporučena doza za djecu iznad 3 godine i odrasle je 1 kapsula dnevno. Kapsula se može otvoriti, a sadržaj kapsule dodati u hranu ili napitak

uz antibiotike – jedna kapsula na dan tijekom korištenja antibiotika i 7 dana nakon
akutna dijareja – dvije kapsule na dan
putnička dijareja – jedna kapsula na dan (pet dana prije putovanja i tijekom putovanja)
eradikacija h.pylori – jedna kapsula na dan
liječenje c. difficile – dvije kapsule dvaput

NAPOMENE I UVJETI ČUVANJA
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Proizvodi se čuvaju na temperaturi do 25° C. Ne izlagati proizvod izvoru topline, direktnom suncu i naglim promjenama temperature.

Šifra artikla: 0100013864 Dodaj u košaricu

Kategorije: Probiotici, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.