Daylong Cetaphil SUN losion SPF50 200ml

Daylong Cetaphil SUN losion SPF50 200ml

Proizvođač: Galderma

€ 39,53

Opis proizvoda

Cetaphil Daylong SPF 50+ lotion pruža vrlo visoku zaštitu od sunca za osjetljivu kožu. Sadrži aloe veru i vitamin E kako bi pružio 24-satnu hidraciju. Cetaphil Daylong SPF 50+ prikladan je čak i za iznimno osjetljivu kožu.

  • vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite a UVA zračenja

  • vodootporan u slatkim i slanim vodama

  • formula s liposomima omogućuje lagano razmazivanje na koži hidrira kožu tijekom 24 sata.

  • Losion obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i pustite da se dobro upije. Nanesite više puta tijekom dana da biste održali zaštitu od sunca, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. UPOZORENJA Izbjegavajte dodir s očima. Nanošenje premale količine losiona znatno smanjuje razinu zaštite. Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju. Čak ni proizvodi s visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati dojenčad i malu djecu izravnom sunčevom svjetlu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala

Šifra artikla: 0100014107 Dodaj u košaricu

Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.