Dietpharm Magnezij glicinat 300mg 80 kapsula

Dietpharm Magnezij glicinat 300mg 80 kapsula

Proizvođač: Dietpharm

€ 19,90

Dodatak prehrani u obliku kapsula s magnezijevim glicinatom. Magnezij glicinat superioran je, organski kompleks magnezija i aminokiseline glicin.

 

Magnezij je četvrti najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu. Ima važnu fiziološku ulogu u održavanju normalne živčane i mišićne funkcije, normalnog metabolizma stvaranja energije, normalne sinteze bjelančevina i mnogim drugima.

 

Povećane potrebe za magnezijem očituju se u slučajevima nedostatne ili jednolične prehrane, kod reducirane apsorpcije (crijevne bolesti), proljeva ili povraćanja, pojačanog gubitka kroz prekomjerno znojenje, u slučajevima dugoročnog stresa, kod sportaša i rekreativaca, trudnica i dojilja.

 

Što jamči magnezij u obliku glicinata? Magnezijev glicinat oblik je magnezija idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji. Kao organski kompleks magnezija, odlične je bioraspoloživosti te istovremeno siguran za konzumaciju, što ga čini prikladnim za osobe s osjetljivim želucem i gastrointestinalnim smetnjama. Magnezij glicinat djeluje na smanjenje tjeskobe, nervoze i stresa. Njegov opuštajući učinak čini ovaj oblik magnezija izvrsnim izborom kod anksioznosti i depresije. Glicin također pozitivno utječe na kvalitetu sna, zbog čega se preporučuje osobama koje imaju problema s usnivanjem. Prikladan je za osobe s osjetljivim želucem i gastrointestinalnim smetnjama, te se zbog svoje sigurnosti, preporučuje i osobama koje trebaju veći unos magnezija od preporučenog.

 

Pakiranje sadrži 80 kapsula, a preporučeno doziranje je 2 puta po 2 kapsule na dan.

Šifra artikla: 0100014120 Dodaj u košaricu

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.