Hedrin All in One šampon 200ml

Hedrin All in One šampon 200ml

Proizvođač:

€ 19,53

Potpun i jednostavan tretman pranja kose koji se uklapa u rutinu tuširanja i kupanja. U samo 10 minuta ubija uši i olakšava iščešljavanje gnjida.


Dvostruko učinkovitije od samog češljanja jer otapa lijepilo kojim se gnjide vežu za vlas, a kosa je čista i svježa.

Nakon tjedan dana treba provjeriti da nema više ušiju i gnjida te se po potrebi postupak može ponoviti, koliko god je potrebno jer ne sadrži pesticide. Lako se koristi, prikladan je za kožu i bez neugodnih mirisa.

NANESITE ŠAMPON NA SUHU KOSU, od korijena do vrhova. OSTAVITE 10 minuta. NAMOČITE da se zapjeni. ISPERITE. RAŠČEŠLJAVAJTE pramen po pramen, od korijena do vrha, tako da kosa prolazi kroz dno zubaca češlja. Sadržaj dovoljan za oko 4 uporabe.

Zašto su proizvodi Hedrin posebni? Umjesto uporabe insekticida za trovanje ušiju, Hedrin mehaničkim djelovanjem uništava uši i gnjide.

Može li Hedrin upotrebljavati cijela obitelj? Svi proizvodi Hedrin sigurni su za upotrebu od najranije dječje dobi, već od 6 mjeseci starosti, kao i za trudnice. Hedrin All in One Shampoo siguran je za primjenu od 1. godine djeteta. Bez neugodnog su mirisa, ne izazivaju astmatični napad niti nadražuju kožu.

Ima li Hedrin neugodan miris? Ne. Hedrin Once je bez mirisa, bezbojan, svilenkast, tekući gel, jednostavan za upotrebu. Hedrin Once sadržava Penetrol®, koji daje lagan, ugodan miris. Hedrin Protect & Go sprej za zaštitu s mirisom naranče i manga ostavlja svjež miris u kosi.

Mogu li proizvodi Hedrin izazvati iritaciju vlasišta? Proizvodi Hedrin ne sadržavaju insekticidne sastojke (biocide), koji često uzrokuju iritaciju vlasišta. Hedrin sadržava samo fizički aktivne sastojke koji su klinički dokazano sigurni i istodobno njeguju vlasište. Osim toga, uši i gnjide ne razviju otpornost na ove sastojke.

Šifra artikla: 0100014112 Dodaj u košaricu

Kategorije: Uši, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.