Endocare Expert drops Hydrating 2x10ml

Endocare Expert drops Hydrating 2x10ml

Proizvođač: Humed pharma

€ 35,95

Protokol za hidrataciju kože Dnevni i noćni protokol za svakodnevnu upotrebu sa serumskom teksturom, kombinacijom aktivnih sastojaka i patentiranom tehnologijom Cantabria Labs za duboku i dugotrajnu hidrataciju. Hydrating Serum je ekskluzivna formula s hijaluronskom kiselinom za dnevnu upotrebu koja osigurava dugotrajnu hidrataciju i sadrži EDAFENCE® koji jača obranu kože, štiti i popravlja od onečišćenja i drugih vanjskih utjecaja. Za vidno svježu i hidratiziraniju kožu. Soft Peel serum je noćni tretman koji sadrži retinol i sinergiju aktivnih sastojaka koji čine dvostruki, kemijski i enzimatski piling, koji djeluju na obnavljanje stanica i restrukturiranje kože. Pruža ujednačeniju teksturu kože, smanjuje bore i poboljšava tonus kože. Nekomedogen. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.  

 

Tip kože: svi tipovi kože, osobito suha i dehidrirana koža SastavHydrating serum - hijaluronska kiselina, EDAFENCE®; Soft peel - retinol, Bakuchiol (biljna alternativa retinolu koja je idealna za osjetljivu kožu), enzimatski piling, vitamini B3 i B5 Pakiranje: Hydrating serum: 1 x 10 ml, Soft Peel: 1 x 10 ml Način primjene: Nanesite Hydrating serum ujutro, a Soft Peel navečer na čistu i suhu kožu. Upozorenje: Protresite prije upotrebe. Prilikom prvih aplikacija normalna je pojava laganog peckanja. Boja proizvoda može varirati zbog visokih koncentracija aktivnih sastojaka, što ne utječe na njegovu učinkovitost. Čuvati na temperaturi ispod 30°C.

 

Šifra artikla: 0100008872 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 2,00 kom

Jedinična cijena: € 17,98 / kom


Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.